Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miš je dobio grip pa je sjeo u Jeep...
Ne znam samo ko prati jos ovaj smijesni klub. Drzite se vi Italije zabari i to je to. Smijesan klub , smijesna liga , smijesni stadioni , smijesna posjeta na stadionima , najsvise korupcije itd.
Odaaaavno ti nisi gledao Seriu A....
Lupajte minuse , tifose Sudijentusa , znam kako vam je nakon Bayerna. Nego jedno blic pitanje , je li jos Pogba 100 mil ? MUAHAHAHAH koja smlata od igraca. A oliver druze , da se ima sta vidjeti .. rado bi ja gledao , ali nema nazalos :( Bolje mi kad gledam Francuske Sobarice , vise akcije .. vjeruj , haj poz :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pogodila ga lopta u glavu garant, nije je ni vidio
pa nije dzeko da ga lopta pogodi u petu ili u guzicu i odbije se u gol....stavit ce dzeku na rame i 90minuta vrsiti presing na protivnicku odbranu...al jbg dijamant je nas sjajni
@lorente pa dobro onda neka ti panjdzo zabije majci za rodendan kao najbolji poklon
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jbg prejaki smo, forza Juve!
jel ga pogodila lopta u nogu, neće mi video :DD
glavom, solidan gol...
@gradimir znaci popravlja se panjđukić.. ajde hvala bogu :)