Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije blesav da ide u Juventus. Možda za jedno 7,8 godina potraži tako neki manji klub da za dobru platu završi karijeru u njemu.
nije budala da ide u djubrentus
Real bez Kroosa bi bio opet Real...ali Sociedad...to je Bayern-ova skola, mora biti masina, ali je sigurno da bi presao bilo gdje za vecu platu...ne veze se taj ni za mater rodjenu...
kako je smijesan ovaj juventus... pa covjek na vrhuncu karijere... nece da nazaduje... a u finalu smo vam pokazali koliko smo veliki naspram vas... Hasta la Muerte, Hala Madrid
da ne bi Viktora Kashaia quraz bi ga vi finala vidjeli....idite se kititi titulamama iz kamenog doba
@Sn00pDogg Iako si malouman i ne priznajes medjunarodno priznate trofeje, opet ih imamo dovoljno da budemo najuspjesniji u tom takmicenju !
hahahah samo nek se nadaju da mogu Kroosa dovesti
Ne treba im Kroos.