Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nurk ubica..abd da se razrijese oni problemi na relaciji menadzer savez I da imamo centra za slijedecih 15 godina..
Prico ti sa njim pa znas da ne zeli igrat za BiH??
Juka opet pokvari raspoloženje dušmanima. To Juka sine bosanski
Kako gotivim ovog Jusufa, nemate pojma. kako mi je drago sto ljudi iz bih ovako dobro pretstavljaju nasu zemlju cijelom svijetu. Bravo Jusufe ponose nas
...on ne igra za nas i zasto se forsira više,neće frajer,preči je konaković nama
Bravo jusuf Nurkic...ocito momak strasno radi i napreduje...bilo bi fantasticno kada bi pored tijela radio malo i na licnosti...pa da se nekad moze reci da je ljudina u svakom smislu te rijeci,a ne samo u sportskom...Iako je strasno bezveze u sta se sve upleo zbog svog menadzera, ne moze mu se osporiti da ovakvim partijama uspjesno reklamira i prezentira ovu zemlju!
Nazalost ovo ce biti mozda najbolji igrac kojeg ce nam ukrast neka od susjednih zemalja. Ovako odskakat u rookie godini u NBA mozda najbolji nas centar i igrac ikad i mi ga gubimo zato sto je on Bosno a i ovi su Bosnje i nastetice normalno Bosni
Juka Banana Men
Tek kad zaigra u reprezentativnom dresu tada ce zasluziti svaku medijsku i pojedinacnu paznju. Do tada on nije jedan od nas.
Svaka cast, ko kineski zid. Mislim da je ovo veca reklama za bih nego da igra po prvenstvima sa reprezentacijom. Uostalom malo koji velikan iz europe, kukoc, novicki... je igrao prvenstva.
Juka zvani Nedeljko Bajić Baja, seljačina u pušku mandarinu. A ionako ne igra za nas, samo igrač s ovih prostora, recimo Mostarac Bojan Bogdanović.. Dakle seljak k'o i bilo koji drugi.
Sve je ovo lijepo ali reprezentacija je reprezentacija. Moras buraz zaigrati za repku i bosnu malo pogurati ka visinama pa da se svi ponosimo zajedno sa tobom...
jos malo da se navikne a i mlad je momak
koji smo mi pehovi, čovjek je proradio i igra životinjski tek kad je reko da neće igrati za reprezentaciju
ma to je proradio otkako je upoznao nedeljka bajića BAJU.
BAJAn igrač
Bravo Nurk!!!
Stvarno će Hrvatska u ovom dečku dobit ozbiljno pojačanje ....!?!
Čemu minusi ?? Ja dečka pohvali i on stvarno super dobro igra , a vi tako ... Zbuniste me ...
nabijemo mi tebe na q..haj caoo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)