Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ces kad smo talentovani pa tri reprezentacije snadbjevamo
Do kad ce novinari ovakve bombasticne naslove stavljati.Koja glupost,cuj pregazili pa nije 7:0 pobogu.Kakvih sve neprofesionalaca medju sportskim novinarima kod nas ima da vam se smuci,a nikom ne odgovaraju za svoje greske i postupke,cast izuzetcima.
Dajte ljudi urazumite se već jednom. Momci pobjedili, osvjetlali obraz i sebi i domovini (političari nisu ni domovina, ni država), a vi im već prebrojavate krvna zrnca. Pustite brojanje, radujte se i čestitajte momcima...Momci, svaka Vam čast !!
@VitezHB BiH je igrala u sastavu: Plakalo, Hajtić, Špikić, Hodžić (od 89. Vila), Hajradinović, Ćiva, Čorluka, Rahmanović (od 77. Predragović), Muharemović, Zec (od 67. Merajić), Ćerimagić. Zalim slucaj ta vecina koju spominjes izgleda ima dovoljno kvalitete samo za klupe.
Kako da nece, isto sto ste govorili za Stevanovica, a covjek postao Zmaj. Prosla su ta vremena.
najjače je što vecina juniora BIH su Hrvati ili Srbi koji ce ako se pokazu ici preko Save ili Drine
pregazili ih? koliko je mrtvih? Povrijedjenih?
ja ne razumijem zasto se utakmice igraju samo u Bosni na samo ta dva stadiona o.O