Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stimuliramo generacije koje dolaze i rastaju na pa skoro nicemu poredjenjem sa nekima kojima je to i obaveza i posao i imaju para da ne znaju sta ce od njih , pa nedaju nista od sebe ..mogao je naslov malo drugacije...momci bit ce bolje...samo naprijed
Znači, mijenjati sve trenere i selektore jer su slabo selektirali a zatim trenirali te odabrane igrače. Moraju snositi odgovornost za selekciju!!! Zatim, mijenjati sudijsku organizaciju jer oni imaju značajan uticaj na razvoj mladih igrača. I na kraju, mijenjati nešto u sistemu takmičenja u omladinskim i pionirskim ligama. Ne možemo se uvijek izvlačiti na slabe terene i stadione.
Haj ba ne kenjajte čuj sunovrat nogometa zato što juniori nisu otišli... Sunovrat je svega u BiH... Šta su vam ova djeca uradila pa da po njima ravnate reprezentativni nogomet...
Je l' Žuti kriv i za ove? :D
A ni klupski nije nesto bolji..
klupski jos gori
jaka drzava, jaka ekonomija jak sport, jaka vojska, jako samopouzdanje, nazalost mi od nabrojanog nemamo nista, nazalost je bosnjacki narod kao vecina ubijen u pojam i zato smo u takvom stanju kakvom jesmo, niko nase probleme nece rijesiti do mi sami!
Jos da u21 izgubi i taman nasoj sreco nema kraja, mozemo 1000 godina pričati al dok se ne bude ulagalo u sport, nema od nas nista, zapisati 2014 godinu jer ovo vise nema smisla, razno raznih menadžeri nam sastavljaju igrace. Glupi Bosnjo je samo za granda i glumiti velikog muslimana, ugasiti sport zauvijek!
Kakvi naši omladinci, njima je najbitnije da se uslika za Instagram u onoj opremi od repke da se može hvalit pred sekama, a vamo što ih i Vijetnam može oderat to je ne bitno.
Protektorat i nogomet ne idu u istu rečenicu......