Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kad' se sjetim kako je Casillasa bušio u grupnoj fazi lige prvaka sa preko 40 metara. Legenda što se tiče slobodnjaka i karaktera. Nadam se i da će Pjana nastaviti njegovim stopama.
pjanke zvani zumba😃
MEŠAAAAAAAAAAAAAAA, nek padaju naši masovno pred irskim golom, Mire nas lansira na Evropsko prvenstvo iz tri poteza.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
zna legenda sta valja.
Pjanke ljiljan nas!!!!
@Đumhur Ojebo ti kevu pa dobio nadimak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja jos uvijek cekam da Pjanic zablista u dresu domovine. Mozda je ovo Evropsko prvenstvo ta pozornica... Na individualnoj strani vlastite igre Pjanic bi, mislim, morao malo poraditi: dribling, sto bi rekli - fudbalski " bezobrazluk", vise lucidnosti i "grande" momenata, sutevi sa distance... Kad ovo unaprijedi, u sto ne sumnjam, bice igrac svjetskog kalibra. A najbolji izvodjac slobodnih udaraca ikad? Sinisa Mihajlovic, sadasnji menadzer AC Milana. Objektivno.
nas najbolji izvodjac slobodnih udaraca je bio Salihovic i on je jedini koji je u svoje vrijeme mozda bio medju TOP 5..........
Zlatni ljiljan bosanski!
Sjecam se Juninha , bio je stvarno vrhunski izvodjac slobodnjaka . Tad je i Lyon bio dobra ekipa . Rijetko koji njegov slobodnjak je zavrsavao van okvira gola . Po meni je uz Mihajlovica i Karlosa jedan od najboljih u istoriji fudbala.
Cuj Karlosa. Covjek je dao 2-3 gola iz slobodnjaka u karijeri, 99 od 100 lopti mu je zavrsavalo na tribinama. Mihajlovic je bio vrhunski izvodjac al mislim da ni jedan ne moze u istu recenicu sa Juninhom.
Nisam mislio na ucinkovitost ,nego na specificnost .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dobar jrst al nikako da pocne za repku da busi mreze
ocigledno da nisi gledao utakmice repke u zadnje vrijeme
Kad zabije za reprezentaciju..ova vijest treba da bude refresh!
djumhur nemoj da lajem al sjedi na doner😂😂😂😂
cista glupost - a pocet cu ga tek hvaliti kad barem jedan zabije za reprezentaciju
nemoj ni tada majke ti
Kad ga je Juninho ucio!!!
hahaha...
pjanke samo da jos ima malo veci autoritet u romi a ne da mu ljajic uzima da puca slobodnjake i de rosii al ja sam mislio da ce njega enrike dovesti u barcelonu jer ga je i trenirao u romi i zna njegove kvalitete i mislim da bi mu spanska liga odgovarala al sve je moguce da pjanke zaigra za barcu
blackfielder...kaze nema stajanja ( . ) i zapinjanja ( , )
Naravno da je najbolji