Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Casillas je gospodin čovjek i žalosno je je uprava reala pustila da ga pakas poput murinja syebe
Volim više nego pare što je Murinjov fudbal zadnje 2-3 sezone prnuo i što više nema rezultate k'o prije.Hajde što su njegove ekipe uvijek igrale jadni,kukavički bunker,nego lik nije poštovao nikog' živog' , od legendi klubova koje je vodio,pa do rivala za titule.Vječito je nešto kmečao i žalio se,ako njegova ekipa izgubi kriv je sudija,vjetar,kiša,sunce a ako pobijedi zaslužan je isključivo on.Jako iritantan tip u svijetu fudbala.
Potrošio preko 300 miliona na transfere u Man Utd-u i Sevilla koja je svoj kompletan prvi tim platila manje od 100 miliona ih raskuje doslovno po igri.Pametnom dosta.
Egoizam je bolest. Mourinho nije mogao podnijeti sto je Iker imao poseban status u klubu. Kad se kaze Real prvo pomislite na Raula pa na Ikera.
Precjenjen klub.Ima da ih Bajern skuha ko zečiji gulaš.☺
zapravo, Iker je (najvjerovatnije) bio krtica zbog koje su curile informacije iz svlacionice. Nije ih, istina, prodavao, ali i kad ih ispricas svojoj hanumi sportskoj novinarki a ona ih iskoristi, isti klinac.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo je po meni rijedak slucaj gdje mislim da je Mourinho donekle u pravu.. pogodio je 100% sa Diegom Lopezom u to vrijeme.. sjetite se samo Ikerove greske u finalu LP, i posle losih partija u dresu Spanije i Porta.. to znaci da ga nije bezveze Mourinho sklonio iz tima, skroz je ispao iz forme uz duzno postovanje..
sjeti se Ikera prije dolaska Mourinha
@Burbon Nema to veze nikakve u Mourinhovo vrijeme Diego Lopez je zasluzeno bio prvi golman.. bolji od Ikera koji je pravio nevidjene kikseve
Mourinho ubica talenata
ubica fudbala
Guardiola najbolji ikad