Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim vas prestanite pisati o ovoj temi. Molim vas. Nije zanimljivo uopšte i ne tiče nas se
@komentator2 Zato smo svi tu. xD
Lajkanje, šerovanje i komentarisanje ovakvih glupih komentara je BAJRAM za ove portale odvratne, stoga, na ovakve vijesti radite IGNORE, radite na sebi, na svojim emocijama da se suzdržite da bilo šta pišete na ovo. Što manje komentara i lajkova to je manje ovakih objava. JEdnostavno.
On nije kahadahuja, vec jedan tatin sincic koji je navikao na sve u zivotu, a i isto tako da ne postuje nista jer citav zivot ima babu iza sebe.
Luka bosanski pravoslavac iz Bijeljine !!
On je samo neznalica. Čuj nije znao, a zemlja gori....
Papucar klasicni
Luka je lravi bottomer
Papak,dzaba milioni kad si invalid u mozak.Mislis ako imas novce mozes se ponasati kako hoces i ugrozavati sve ljude oko sebe.Bolje ti je spremaj kofere igraces ti vrlo brzo u Radniku iz Bijeljine
Pa nije on, Rile je. 😂
Svoje se meso ne jede, znam. Ali...
Zaebava ga Zidan. Nisi dobar sa trenerom džabe ti sve