Prekršio mjere
0

Jovićev otac: Ako je Luka kriv neka ide u zatvor, ali on nije kabadahija

F. Z.
Luka Jović (Foto: EPA-EFE)
Luka Jović (Foto: EPA-EFE)
Reprezentativac Srbije i član madridskog Reala Luka Jović nalazi se u samoizolaciji u Beogradu, a posljednjih dana privukao je mnogo pažnje medija u susjednoj zemlji i Španiji.

Jović prema navodima medija u Srbiji nije poštovao mjere samoizolacije nakon što je doputovao iz Madrida u Beograd. Istaknuo je kako nije dobio pravilne upute kako se treba ponašati u samoizolaciji, a rekao je i kako mu je u Španiji bilo dozvoljeno da ode u supermarket po namirnice.

Tužilaštvo je naložilo policiji da podigne krivičnu prijavu protiv Jovića, a njegov otac Milan je u razgovoru za Plus Online stao u njegovu odbranu i poručio da se radi o velikom nesporazumu.

"Dva testa je prošao i bio je negativan na oba. Bez obzira na to što je bio negativan, došlo je do nesuglasica i nije najbolje razumio da ne može napustiti zemlju. Smatrao je da je negativan i da može putovati. Nije mislio da se zbog miliona može tako ponašati. Nije kabadahija. Ispalo je kao da je jedan veliki kriminalac. Ako treba ići u zatvor, neka ide u zatvor. U potpunosti se slažem s predsjednikom i premijerom, ali samo ako je kriv. Podrška samo ako je pogriješio, ali on je došao u Beograd i sjedio u stanu. Fotografije na kojima se vidi kako je u nekom provodu su iz Španije i nastale su prije nekoliko mjeseci. Ni trudna Sofija ne može izaći iz stana", rekao je Jovićev otac.