Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjever je već cijeli očišćen...
voljim zajka, voljim želja
Rođen sam na sjeveru slušajte me svi Ja te volim Sarajevo život si mi ti Sutra ćemo igrati možda ćemo slaviti nema veze Sarajevo uvijek ču te bodriti A i ako izgubiš neče ostat nevjera Ja te volim Sarajevo čut će se sa Sjevera Nek se Sjever pali večeras nema sna Nek se čuje naša pjesma mi smo Horde Zla Na Sjeveru stojimo nikog se ne bojimo Sarajevo volimo i uvijek ga bodrimo.
http://www.google.com/url?q=http://www.sarajevo-x.com/vijesti/bih/ministar-kaplan-izrazio-saucesce-ambasadoru-norveske/110728076&sa=U&ei=AddjT6ONE8rV8gOy3LmxCA&ved=0CAwQFjAE&client=internal-uds-cse&usg=AFQjCNGnltgYddqPY8YmTV9kslzUENy22Q Mali potpiše, a braco malo pogura klub sa kojom hiljadom, preko svog guznog stranačkog havera SDA ovskog kolege, \"Ministra\" za sport Kaplana----Providno da providnije ne može bit!
Svim ovim Seljovcima i inim koji komentarišu članke o svetinji mogu samo poručiti,da mi se na.p.u.đe q.rca kao i Plakalu i svim pitarima redom...a za ženski dio rodbine da se ne brinu,njih redovno podmirujemo xD
za 5 godina kako ce izgledati zeljo i sarajevo: zeljo: sehic-colic-cocalic-kerla-kvesic-svraka-nyema-bekric-stilic-zeba(c)-dzeko sarajevo:plakalo-comor-dupovac-torlak-?-dzakmic-handzic-am handzic-husejinovic-matko-krpic
Brat mu političar, Portparol u SDA, ne izlazi onom riđobradom Bakiru iz zadnjice, naravno da će potpisati, pa neće neki jadnik tamo koji je talentovan.....e čemeri i jadi moji..
Lako mu je kad ima burazera Harisa visokopozicioniranog u SDA
IME NASEG GRADA - IME NASEG KLUBA .
Sinoc sam sina podero ko igraci sarejea virslu... Boli a sine bolo?
MOZDA PRAZNIS CRIJEVA NA POGRESNU STRANU ????
DA PROBAS MOZDA NEKU ZVAKACU GUMU ????????
TAJ ZADAH IZ TVOJIH USTA OD PITARSKE S P E R M E ... AUF....
Al si glup do bola.
BRACO DRAGA JA SAM MALI ISKOMPLJEKSIRANI KOŠPICAR. MISLJIM DA MI JE TATA ŠIP:AC; AL MAMA NIJE SIGURNA JER JE TU VECE STRASAN DERNEK BIO. MOŽDA JE I PUJDO UMETNO PA SAM VAKO RET.AR.DIR.AN.
ZA KLADIONIČARE!! Profit 13 750 kn BESPLATNO u 2 i pol mjeseca. U 3. mjesecu je plus od 2520 u 8 dana, to je sada i najvažniji ciklus jer ne igram sam, već svoje parove dijelim i s vama i zadatak mi je nastaviti dobro puniti svoj i vaš džep. TRENUTNA BANKA: 19 270 kn, STANJE LISTIĆA: 29/62, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića. Godinama sam isprobavao razne načine u klađenju i konačno otkrio što mi najviše odgovara i zarađujem svaki mjesec pristojnu lovu. Lijep pozdrav i svratite na: WWW . KLITORISNJAK . BLOGER . HR
Said Husejinović potpisuje za Sarajevo....MI SMO DIVOVI.......