Uoči okršaja Sarajeva i Zrinjskog
21
Jović: Igrat ćemo napadački, Perić: Nećemo se braniti
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ČOMORE IZDRZI JOS MALO UZ TEBE SMO ZELIMO TI STO BRZI OPORAVAK HZ
Kakav umor bolan Jovicu ???????? Pa imo si 15 dana da odmaras dok je repka igrala. Jesi li normalan ili vec unaprijed trazis razlog za ispadanje ?? Ili jednostavno ne znas igrati protiv svojih bivsih klubova u sta smos e mogli uvjeriti: Zvijezda prosle sezone, Travnik i Zrinjski ove sezone.
Ne vidim da još jedan političko-komitetski klub ne možemo saslušati uz pošteno suđenje kako je bilo u subotu..... BORDO BIJELI DIVOVI, vjerujemo u Vas...., samo NAPRIJED.....
je.biga balye ovaj put(kao i svaki)ste popushili :)
kako cete popusiti foru,vi kup mozete imati samo kad sladoled narucite