Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nisu 100% prešli, "?" u naslov staviti !
Zar je stvarno dovoljno jedno jutro se probuditi i reci: "Ja sam od danas novinar!"? Pokusajte bar jednom razmisliti o onome sto pisete!
hahaha juventus nije spreman isplatiti odmah 30 mil za jovetica il higaina, a jeste za najskupljeg suareza koji iz liverpoola nece ispod 40-50 mil hahahahaha uozbiljite se novinari
znaci arsenal spreman dati odmah 30 miliona za higuaina, a za jovetica nije? :S
pomalo nervira kad preozbiljno shvatate medijske spekulacije koje nisu nista drugo nego samo spekulacije ... jovetic je do sad bio stavljan u redove nekoliko klubova, a suarezov transfer u real "je bio rijesena stvar" ... prvo skoci pa reci hop :)
Do jucer je Jovetic trebo u Arsenal a Higuain u Juve , pa Jovetic malo u Juve a Higuain u Arsenal , a Suarez u Real , pa treba tu sve kombinacije ispucaati.Ostalo vam je jos Suarez u Arsenal i Higuain u City a Jovetic u Real.Dovoljno za jos bar 3 vijesti.
Najljepse zene svijeta http://womenworldnice.freshcreator.com/
evo citam na indexu, Begovic prelazi u Arsenal?