Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neno, svaka ti dala... Husref je car, ziva legenda FCA-a, uravo kao i selektor :D
Husrefe lave, Titula se ne zaboravlja! Bice i druga aBd. Bordo Nacija
@ NENO , PODPISUJEM SVAKU , SVETOG MI BORDO DRESA .
PIPO , DA TI NISI SLUCAJNO ISAO U MJEDENICU U SKOLU ??
HUSREF JE LEGENDA.SVE NAJBOLJE U DALJOJ KARIJERI I NADAM SE USKORO PONOVO NA KLUPI NAŠEG F.K.S.
I onako usput receno, ja sam na toj utakmici dao tri gola:) Tako da se bas posebno sjecam tog gola Susica. Bilo je i drugih lijepih, ali ovaj je nekako bio poseban:) Savrseno se uklopio u moj hattrick!
REFERI REFERI ! ! ! eeeee :))))
- je bh. klub sa najviše nastupa u UEFA-inim takmičenjima (42 utakmice) - je klub koji je najviše puta izborio izlazak u UEFA-ina takmičenja (11 puta) - su najveća dva evropska kluba koja su gostovala u BiH gostovali upravo Sarajevu (Manchester Utd, HSV) - je bh. klub koji je dao najviše reprezentativaca Jugoslavije (24 igrača) - je klub za koji je igrao najbolji igrač BiH svih vremena po izboru NSBiH (Safet Sušić) - je klub za koji je igrao drugi najbolji igrač BiH svih vremena po izboru NSBiH (Asim Ferhatović) Sve gore navedene činjenice neoborive, pitaj neke od strijih revizora. On voli Saraj\'vo Pravi je Hordas Husref Musemic Jedan je od Nas Sisaj te GA mali plavi
Za male plave Timijevce, zašto je FK SARAJEVO najveći klub u BiH: zato što: - je bh. klub sa najviše titula prvaka Jugoslavije (2 titule) - je bh. klub sa ubjedljivo najviše nastupa u Prvoj ligi Jugoslavije (43 od 46 sezona) - je klub sa ubjedljivo najdužim, neprekidnim prvoligaškim stažom, punu 51 godinu (od 1958. godine) - je ubjedljivo najbolji bh. klub na Vječnoj tabeli Prve lige Jugoslavije (6. mjesto) - je klub koji je osvojio najviše bodova u Prvoj/Premijer ligi BiH, zakljucno sa sezonom 2008/09 (784 boda) - je klub koji je prvi na Vječnoj tabeli zajedničke Premijer lige od sezone 2002/03 zaključno sa sezonom 2008/09 - je klub koji je najviše puta bio među dva najbolja tima u državi (10 puta, 4 puta prvak, 6 puta viceprvak) - je najviše puta osvajao titulu pobjednika Kupa BiH (4 puta) - je najviše puta igrao finale Kupa SFRJ/BiH (8 puta, 4 puta osvajač, 4 puta finalista) - je bh. klub sa najviše nastupa u međunarodnim takmičenjima (70 utakmica)
fera poklopi se i nemoj puno pametovati. Pobjedili jednu utakmicu u gostima i nakon šest godina tavorenja u zoni ispadanja iz Premijer lige imate obraza nešto se kurčiti i naprdjivati. Zna se ko je postigao najveći uspjeh u BiH fudbalu i zato poklopi se. Pipo ne seri, zvali ste ga klocu i bukvbalno ste ga otjerali iz kluba. Biti srecem vezan u tome leži snaga. FKS
\'\'Peva cela Marakana Za Husrefa muslimana\'\' oooooooooo oooooooooo Husreve lave,ne daj se
Jesu ovi pitari smijesni , ne moram ni citati a puknem od smijeha cim ih vidim, nisu oni ko nas dijamant, lijepi ,visoki, rumeni, ma zna se odakle Dzeko potice , njemu se gadi na pitare.
dobar je musemic ako nista voli sarajevo najvise na svijetu.
Yebo vas husref a vi njega amater bio i ostao forca Zeljo...
ustati i spomenuti Hz