Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ONOM KOMENTEATORU SA FTV CU J---- I DJECU I FAMILIJU NASAO SAM MU IME I GDJE ZIVI J... LI MU TOTENHEM SVE
jordan je jedna obična škotska p....
E nek si mu rek\'o. aaahhhhahahahahha
On je najprgaviji igrač današnjice , pravo đubre i idiot , a i lažov jer mu to Jordan nije rekao nego mu je bilo krivo što su ih Englezi na gu zili.
Gattusu samo metak u čelo pomaže!!!
nesto ti nije jasno ???? m.am.u ti .j.e.b.e.m s.ugavu
dobro mu je i rekao
@fsdfsdfd sta ima j.e.b.a.c ?!
ma neka su ih uzeli, milan ciganski klub !
ma ovaj pomocnik je nenormalan ... treba i njega UEFA propitat ... i za njega važe ista pravila
Ma ovaj gatuzo seljačina obična! Šta god da mu je rekao, trebao je iskulirai, jer je to gore od svake vrste protivnapada... Ali seljačina ne zna drugačije odmah bi se tukao!
Ma igračina ... idol... legenda
Pa to je G*uzov posao, udji, prvo isprepadaj protivnike svojom ruznom facom, pokusaj im polomiti noge dok ne dobijes zuti, te kad budes izlazio posvadjaj se/pobij sa nekim. Igracina, al malo sutra, on i recimo Busquets su isto male ruzne cige, potrebni su ekipama samo zato sto neko mora obavljati prljave poslove.
koji ganci
dajte nam clanaka o dzeki!