Agent Pasqualin
0

"Jordan je Gattusa nazvao j...... talijanskim gadom"

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
U utakmici protiv Tottenhama nervozni je Milanov kapiten Gennarro Gattuso gubio glavu, živce i bonton te se umalo potukao sa pomoćnim trenerom Spursa Joeom Jordanom. Otkriveno je i zašto.

"Izgubio sam glavu i preuzimam odgovornost jer sam napravio nešto što nisam smio. Jordan me gnjavio cijelo drugo poluvrijeme, ali to ne opravdava moju reakciju. Iznervirao me naš razgovor, riječi koje smo izmijenili. Obojica smo pričali škotski s obzirom da sam igrao u njegovoj zemlji u Glasgowu, ali neću reći šta mi je rekao. Pogriješio sam napravivši to što sam napravio starijoj osobi i to je to", obrazloženje je koje je ponudio talijanski nogometaš.

Njegov agent Claudio Pasqualin bio je precizniji:

"Evidentno je da je moj klijent bio meta Jordanovih provokacija. Nakon što ga je konstantno provocirao uputio mu je i uvredu najnižeg reda nazvavši ga "j...... talijanskim gadom." Za nekoga kakav je Rino, koji se iznimno veže za svoje talijansko porijeklo, smatram da je to bila najkukavnija i najviše omalovažavajuća uvreda.

Inače, prva utakmica osmine finala između Milana i Tottenhama igrana je na San Siru. Završilo je 1-0 za gostujuću ekipa.