Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj psg...sto ne mogu tih vjestackih ekipa
Hoće li biti kakvih para od Ćeferina po osnovu uspjeha juniora ?
Jel to zabranjeno pitanje ?
Svaka vama cast na dosad odradjenom, i igracima i Omeru ali i Adzemu jer je od njega pocelo, neka vam utakmica bude uzitak protiv koga god budete igrali i smatrajte to nagradom, a ne pobjedom kao imperativom, odmorite se i u nove pobjede i ovdje i u ligi, treba stici zaostatak sto je vise moguce :)
Već su oni napravili uspjeh! Ne treba im sada stvarati neki pritisak, neka izađu na teren i odigraju za svoju dušu. Napuniti Grbavicu, podržati momke pa koji god rezultat bude. SVAKA ČAST I na ovome.
Naprijed Zeljo ljubavi moja. Najjaca omladinska skola fudbala u BiH a i sire. Dajte maksimum da zadrzite tu djecu pa da igramo sa pravim PSG-om, Realom i ostalima!