Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne želi dati
Da, retardu moronski, \" ne da\" se pise sastavljeno ako nisi znao. Idi izadji vani malo provjetri a po povratku uci, citaj, izucavaj kloconjo svjetskih razmjera!!!
hahahahahahah jadi glupana cuj \"ne da\" zajedno hahahahahaha hajde molim te uzmi casu vode i prospi je po tastaturi....ili jos bolje otvori prozor i izbaci komp. tebi ne treba. Bas ide na zivce kad kreteni hoce da ispadnu pametni.
Od danas imaju rodjeni navijaca u Srbiji.
vise navijaca ima velez a vise navijaca phickhica ima svinjski. eto RED ARMY MO
NEDA se pise zajedno samo ako mislis na zensko ime. Negacija uz glagol se uvijek pise odvojeno, osim u par izuzetaka, a ovo definitivno nije jedan od njih. Hajde sada ti malo pogledaj pravopis !
nepismeni u p.m.
Ko ima vise navijaca,Zrinski ili Velez?
Neka si ti njoj sprdalio nedaj tu traku ni za zivu glavu a ako je njenom bivsom mlakonji vokri nek on ide a ti samo nastavi i opet je sprdali.
Halooooooo nepismeni!! NEDA se pishe ZAJEDNO!!! Pogledajte malo pravopis ako ne znate!! Ne mogu da vjerujem...