Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije sigurno da bi ga osvojili ni da se takmice samo zemlje Ujedinjenog Kraljevstva
Jedini nacin da engleska osvono svjetsko prvenstvo je za zelenim stolom. Na terenu, sto bi se reklo u teočaku - no f*ucking way
Ovaj brat nema pojma šta priča. Ljudi od '66 nisu ništa osvojili, zašto misli da je ovo njihova sezona? :D
Engleska ocito napreduje u zadnje vrijeme i ne kontam ove komentare ispod gdje se Bosnjo sprda i crkaje od smjeha na izjavu nigerijskog nogometasa.
Engleska ocito napreduje u zadnje vrijeme i ne kontam ove komentare ispod gdje se Bosnjo sprda i crkaje od smjeha na izjavu nigerijskog nogometasa.
HAHAHAHAHAHA
Za Englesku kažu da je kolijevka fudbala. Početak savremenog fudbala je 1863. kad je osnovan poseban Fudbalski savez. Ali je kao u i mnogim drugim stvarima, isped su bili Francuzi. Igrali su različite igre lotpom: "paume" "soule" i to od VII vijeka. A u XVI imali su 250 igrališta.
Pa možete i vi, ali nećete. Teorija je jedno, praksa drugo.
bio je penal
ebo ti penal mozak blentavi
uozbilji se nigeru
mogu osvojiti ako ne naidu na njemce
Nažalsot Britanci neće zajedno čak i kad bi bili svjetski prvaci ! NEgo kako to britanci mogu imati 4 nacionaln ekipe na svjetskom prvenstvu, a BIH ne može ( srpsku, hrvatsku, bošnjačku i bosansku ?
Sta rece i ziv ostade Mikele Dzone Obi
Mogli bi i vi ako bi vam sudio Peter O'Leary