Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu vjerovat da se ovaj igrac spominje u kontekstu ove cifre..realno lik ne vrijedi ni 20m... ne kazem da mozda nece biti dobar igrac ali ovo do sada osim talenta nije pokazao nista a vidjeli smo puno pita kako ti talenti propadnu ko kauc kad dodu u jacu ligu...otisao je nogomet u 3 pm..pod hitno treba nesto mjenjati s ovim transferima
Kako ne možete već jednom skontati da je tržište tako. Ne vrijedi on 120 miliona, ali zato ga klub cijeni toliko, tolika je klauzula. Ne znači ako neki klub traži 80 milki za nekog igrača, da je to njegova realna cifra. Naučite već jednom. Svaki igrač je precijenjen osim Messija i Ronalda.
Bernardo Silva je dosao iz Monaka. Copy-paste "novinari" :)
Znaci Sane 99% u Bayern...
Ni Real M. ne moze sa Cityjem...
@poganakomunjara19 Real Madrid nije ponudio 90 kao sto pise ovdje nego 80.. i to 80 ali da ga odmah vrate u Benficu na posudbu na sezonu-dvije.. Tako bi Benfica imala i pare i igraca jos sezonu ili dvije..
u naslovu pise PRELAZI, a u tekstu da bi TREBAO PRECI. Pa sta je sad? Treba li klikova? Evo ja cu klikat do sutra, samo dajte ispravnu informaciju ...