Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poceo igrat u prvom timu prije 6 mjeseci i ode za ovoliku lovu.Koje pranje para majko mila. haha
Pa ovog Felixa je Dani Olmo pojeo u medjusobnom srazu,ubio brasno u njemu...lik se nije cuo u dvije medjusobne tekme...u bubreg da ce Olmo duzim putem doci medu najbolje igrace svjeta a za ovog manekena nisam sigurqn da ce imat veliku karijeru u sportskom smislu
Ako je ko imao nos za dobre napadale ibda je to Atletico. Samo se sjetiti zadnjih 20-ak godina koje su dovodili i za koje su pislije uzimali grdnu lovinu.
E vala za te pare mogao si se i ošišati.
Taraba, ne vrijedi ni trecinu
19 godina!? momak osvojio bronzu na olimpijadi evrope iz fizike, i dobio 100 ili 1000 maraka, nebitno! ljeba i igara!
I nekako mogu da razumijem da je PSG za Neymara platio 222 miliona eura, da je Juve za Ronalda dao 100 miliona. Ali za ovog lika dati 126 miliona
Ko je ovaj?
kakva inflacija novca...
onda Olmo vrijedi 200 mil
e cuj jorgandzije
e cuj jorgandzije
Mladi talentirani dribler zavrsi medju ovim mesarima i nogometnim destruktivcima za 120 mil eura, ima li danas jos ista smisla ?
Gdje vam je onaj post da lik ide u Man.City bahaha
Forza Velež! Velež 2-0 Varaždin...deremo ustaše!!! FORZA VELEŽ!
@velezmostar18 momak glup si ko qrac,cisto da znas
Pardon na pogresnom imenu @velezmostar89 glup si ko qurac,i jebale ti ustase mater