Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek mi je draži bio Brazil, ali ovaj put moje simpatije idu ka Njemačkoj, jer to nije više onaj Brazil koji je plijenio svojom lepršavošću i tehnikom.
Germany legend Paul Breitner has urged Joachim Low to drop Mesut Ozil from his starting side for the semi-final against Brazil. "If [Low] is bold, he'll say: 'I will not play with only 10 people' and drop Mesut Ozil," he told TZ. "That would be the next step for world titles and above all a big step for the good of the team. Nine men are torturing themselves for 90 minutes and he's going for a walk. "That's not what you do at a World Cup." --------------------------------------------------- Njemacka legenda Paul Breitner apelira na njemackog trenera da izbaci Ozila, jer devet igraca se lome na terenu, dok se Ozil setka. Ne znam na koga me to iz Bosne podsjeca?
Njemačka, Njemačka, Njemačka, Njemačka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
au vi ste mi fer igraci...
Sta je bre njemacke ulizce haa sta je kakva bre njemacka misevi haaa BRAZIL POBIJEDJUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovaj fakat napaćen
Njemacka je kvalitetnija ekipa, Lowe postavi dobru taktiku i nema frka, ide Elf u finale
ako Lahma ne stavi na bocnu poziciju, zbogom finale Njemacka
Pa nadam se da ce Lahm ponovo biti desni bocni, u Njemackim medijima su objavili da je u prvim utakmicama Lowe morao Lahma stavljati u vezni red, jer ni Khedira a ni Schweinsteiger nisu bili 100% spremni pa je on bio kao "ispomoc", sad su navodno blizu potpune spremnosti pa ce vjerovatno kao dva defanzivna vezna poceti opet Khedira i Schweini a Phillip ide desno u odbranu
baš me zanima hoće li sudac biti opet na strani brazila. mislim da to ne smiju raditi njemačkoj ko što su radili manjim državama.
Njemacka prolazi
njemacka sisa kitu baustelac
@allways Baustela očima nisam vidio, niti Njemačke, a ako si to zaključio na osnovu mog komentara, mora da si iznimno talentovan