Nakon Marija Mandžukića
8

Jimenez: Barcelonini skauti na Euru prate i Luku Modrića

Totalsport
Luka Modrić (Foto: AFP)
Luka Modrić (Foto: AFP)
Pomoćnik španskog selektora Paco Jimenez izjavio je u subotu kako ima saznanja da jedan od skauta Barcelone prati nastupe hrvatskog nogometaša Luke Modrića na Euru.

Ničim "izazvan" Del Bosqueov je asistent Paco Jimenez s novinarima u kampu Španaca podijelio informaciju da je skaut Barcelone na utakmici Italije i Španije posebno pratio nastup Luke Modrića, a isto će nastaviti i dalje.

"Modrić igra jako dobro. Barcelonin čovjek je na Euru isključivo kako bi ga uživo gledao. Znam da je bio i na utakmici Hrvatske i Italije, ali ne mogu vam otkriti njegovo ime", izjavio je Jimenez.

Ne umanjujući nogometnu vrijednost Luke Modrića, simptomatično je da se od strane Španaca u već nekoliko navrata na velikim natjecanjima potencira transfer nekog od ponajboljih igrača protivnika Furije u redove madridskog Reala ili Barcelone.

Prije par dana pojavile su se informacije o interesu Barcelone za Marija Mandžukića, a sada pomoćnik španskog selektora "prodaje" Luku Modrića u Barcelonu.

Prije četiri godine na Euru u Švicarskoj i Austriji pred ogled Španije i Rusije pojavile su se spekulacije kako će tada najveća zvijezda Rusa Andrej Aršavin preseliti ili u Real ili u Barcelonu za oko 40 miliona eura. Ne treba posebno naglašavati da od transfera nije bilo ništa...