Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKVA LAZ LOPOVE JESICU OTPADU
Daleko ti kuća bila.
Koja je ovo trenerska ubleha
bježi Ješa želudac mi se ukrenuo kad ti sliku vidjeh, sjetih se najmračnijeg perioda igre u zadnjih 10ak godina. ne iskači mi više nipošto ;)
ubleho bjelosvjetska. tebi je jedan leon benko sjedio na klupi a igrao ti je mijanmarski ronaldo hahah mrš smeće jedno unazadio si nas ko ni jedan trener do sad. čala je za tebe simeone.
"Utalmice sa Slobodom su cudne". Pokusava li nam to Jesic indirektno poruciti da su te utakmice nastimane?
"promjene za novac", to je reformska agenda Sarajeva, a gledajte gdje je Zrinjski, ni pare iz Malezije vam nisu bile dovoljne!!!??
Jok eto reci ce da je uzimao pare, sto ste ga zvali, dzaba kredit trosili. Normalno da ce reci da nije uzimao
Ma ti si sam od sebe LAŽ