Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi zao dati 40KM da gledam Balea, Hazarda, Rooney-a, Naingolana, Benzemu, Iniestu i ostale zvijezde, ali 15KM max treba da bude za amatere,mehanicare,doktore, bravare,bankare iz Andore,Gibraltara,Lihtenštajna, i ostalih amaterskih rep.
Mesha okano stani na 2:0 da singlujem under 2,5 inace necu imati za kiriju ovaj mjesec.Ljubim.
Da budem iskren,ova novokomponovana zastava i nije baš legla srcu,al' šta je tu je. S obzirom da druga dva naroda nikad neće prihvatiti ljiljane⚜️...nemamo izbora.Naša je,zajednička..🇧🇦 Što se tiče ulaznice,platiti se mora, Gibraltar ili Španija nema veze,šta je tu sporno?
Gibraltar, zar je to država? Ja bi im dao da igraju protiv Brčko distrikta, poštenije je.
Ne bi doso ni da je djaba ulaz... 🤓
Ne bi doso ni da je djaba ulaz... 🤓
Ne bi doso ni da je djaba ulaz... 🤓
Sta serete, ko je milsio ici, ici se i ovako i onako...
Trebaju ljudima platiti da dodju a ne naplacivati.
Sta se lozite. Ne placamo da gledamo Gibije, vec Zmajove.
nasa govna vama teku...
veoma cudna odluka da se pojeftine ulaznice a radi se o derbiju grupe i verovatno odlucujucoj utakmici za 5. mesto
Pogledajte ovo!!!!! https://youtu.be/qxjG-Spj7NE
uvijek se nadje neka budala da umesto VARTA zastave mase ratnom zastavom...
@jadnibosnjopoturica nije ratna ovo je zastava međunarodno priznate Republike BiH i gledaces je na svakoj utakmici pa se ti nerviraj koliko hoces ;)
@zcf cuj ugroženog hahahah