Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gospodin...
\"To je gol koji sam zabio Chelseaju na Stamford Bridgeu u revanš utakmici polufinala Lige prvaka 2009. godine, a koji nam je donio finale i potom naslov. Zbog toga mi je najdraži, osim što je bio i spektakularan\". Gov.no jedno, kako te nije sramota da pominjes ovaj gol, kad je ta utakmica jedna od najvecih kradja u istoriji fudbala!
J.e.bo vas Guardiola??? Ko je Guardiola???
Ne gubi se k`o Fata u Merkatoru,normalno da vise voli klub kad je u tom istom klubu odrastao,razvio se kao igrac,i postao jedan od zastitnih znakova. Ne kaki puno,ne pristaje ti.
I zasluzujes macko da vodis Barsu jednog dana !!
koji velikan, preskroman a sta je sve postigo u zovitu. respect coece, vidi se da te barca odgojila. visca barca
jbt tip vise voli klub nego repku zalosno
Fakat mrzim Barcelonu ali nemoj molim te da ih Arsenal unisti kao prosli put
Arsenal uništiti Barcu u Ligi prvaka
Respect momak! Lafcina si! Da je jos (bosanskih) momaka poput tebe.