Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hm, kako čitam po forumima istina je malo drugačija od naslova /barem po komentarima ljudi iz dalmacije/ - Livaja je zvučno ime u krugu Splita. Dalje od toga tog do vrata istetovranog lika nitko ne ferma ni 5% niti tko nešto posebno brine što je otišao. Surova istina.
Zvucniji od njega je Pehlivanovic u BiH.
Pored Modrića, Perišića, Brozovića, Kramarića, Kovačića, Gvardiola... vama je Marko Livaja jedan od najzvučnijih? Kakav smećarski naslov! PS: Dobar je Livaja, ali u ovakvoj Hrvatskoj on ni u ludilu ne može biti jedan od najzvučijih igrača.
rijesim gol marko livaja razbijam balunima marko livaja
ja mislio veliki luka modric kad ono tamo neki livaja
Ustati i reci Marko Livaja
Bit ce u nas šok kad Hamo cistac svlacionice ode u penziju
Uzima turski pasoš....