Sarajevo
0

Javno gledanje utakmice Rumunija-BiH u Domu mladih

Sarajevo-x.com
Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com
Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com
U organizaciji KSC Skenderija će u petak 3. juna s početkom u 20 sati u "Domu mladih" u Sarajevu biti organizirano javno gledanje utakmice koju reprezentacija BiH igra u Bukureštu protiv reprezentacije Rumunije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2012. godine.

"Dom mladih" će za ovu priliku biti posebno preuređen, kako bi se stvorio što bolji ugođaj za sve posjetitelje. Pored samog gledanja utakmice bit će organizirane i brojne igre, a najsretnije i najspretnije posjetitelje će generalni sponzor gledanja utakmice Rumunija - BiH, Heineken, vrijedno nagraditi.

Ulaz će biti slobodan za sve punoljetne fanove izabranika selektora Safeta Sušića, koje organizatori pozivaju da u što većem broju dođu i tako pruže podršku "Zmajevima" na putu do konačnog cilja – plasmana na Euro 2012, koji će biti održan u Ukrajini i Poljskoj.

Pored Heinekena, generalnog sponzora ovog događaja, gledanje ovog fudbalskog spektakla u "Domu mladih" u Sarajevu podržali su i RSG1 Sarajevo, Sarajevo-x.com i Sarajevo Navigator.