Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pod hitno osnovati grupu A-Manijaci
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Germiona.ml
ko su ovi što sebe nazivaju manijacima. kolika budala moraš biti da sam sebi dodaš epitet manijak. pa to je jedan od najgorih slojeva društva. ništa bolji nazivi nisu ni horde zla ili robijaši da ne bude zabune. zar može da se neko ponosi ovakvim epitetima. znači da u glavi nemaš mozga jer davno su rekli čega se pametan stidi budala se ponosi . da se razumijemo željo mi je drag klub i slažem se sa dijelom kritike ali da sa pogrdnim imenima grupe navijača to je bolesno
Naziv "The Maniacs" je izabran isključivo zbog bolesne ljubavi prema klube a ne kako ti i neki misle u fazonu nekih nasilnika koje maltretiraju pošten narod po ulicama. Ovi današnji moderni "Manijaci" su nešto drugo, svoju ljubav prema klubu iskazuju na drugačiji način ali opet su daleko od tih nasilnika ili bilo čega sličnog.
@Komentar iz mase OK je tvoj komentar ali ipak malo treba poraditi na profilu ''manijaka''.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koga briga sta vi mrtvi klosari mislite, nemate pametnijeg posla nego klosarit se po utakmicama u mrtvoj bht ligi, bolje pomozite roditeljima malo oko kuce.
Da Oda postane pozovite 1946
Ko te pitao za misljenje maloumnice.Idi radi nesto korisno umjesto sto pises idiotske komentare sizofrenicaru.
sta su ovi umislili da su Real Madrid?
Ovo nije stav navijaca vec jedne male grupice , podrška upravi.
Ovo je onaj tip navijaca szo voli klub sano dok je dobar
izdrzi zula
miske je javi se
Zulaaa,sta je rec zafalilo para dijete na putu??? i odmah uprava napolje pa nemoj tako brate dragi taman smo poceli fino poslovat ja ti dam 2 KM od karti ti hoces 4 KM i ja ne dam ti me odmah tjeras.Dodji danas na kafu dogovorit cemo se ljudi smo. Miske
Pravi navijaci Zeljeznicara a ne one fute sa sjevera
Kada ce shvatiti PRAVI navijači Želje, da u historiji naseg kluba nije postojala bolja uprava, ova uprava radi časno i pošteno svoj posao i uspješno na kraju krajeva, a to što fudbalski segment zaostaje to nije ni do Misimovica, ni do Šiljka već do stručnog štaba i igrača.
Pa ko dovodi te igrace glupsone glupi
Slika sve govori.
Poslije Bakira i Sebije Izetbegović, uprava Željezničara je druga najomraženija tema LOL PODRŠKA NAJBOLJOJ KLUPSKOJ UPRAVI U BiH!