Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma daj pusti ovoga daj nam skartova iz Srbije i Hrvatske poput Kvrzica, Sunjica, Cimirota da popunimo nacionalnu kvotu.. Da su ista valjali igrali bi za njihove maticne reprezentacije... Nadji nekog kao sto je Miske.. PS: Salim se za momka dobar je..svakako bih ga obiljezio da ne igra za druge reprezentacije :)
Burići su rođeni golmani! :)))
konstatno se potencira za treceg golamana, a samo Smira imamo boljeg od Burica
Libe majstore
Moj komsija prvi
Ne znam uopste koja budala moze porediti npr. Dujkovica sa Buricem. golmanom koji vec godinama brani u prvaku Poljske , UEFA utakmicama ( 2010. Lech Poznań 3-1 Manchester City, Lech Poznań 1-1 Juventus, Lech Poznań 2-0 FC Salzburg... )
bices ti Zmaj...al Bega je zakon