Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I na strani i kod kuće Libe brani nemoguće!
Burić već počeo da kmeči a danas ide kupiti aparat!
aaajmo lech natrpaj ih... spusti ih na zemlju svakako su kupili titulu... Jasmin Buric jedan je od nas!!!
tuzla, zenica i jos nekoliko gradova. njihovi stanovnici isto ko da imaju neke krize identiteta. jel to negdje ode iz svoje vukojebine odma umisli kako je postao gradjanin svijeta. ovaj papak kao onaj Edin skoric odbojkas sto je sada srbin veliki.
A sta je lose rekao?De procitaj tekst bolan,il je deset recenica previse za tebe...momak govori o respektu prema Sarajevu
ma pusti mi se tog respekta kako ti kazes. on je rekao da je prizeljkivao sarajevo i iz izjave se vidi da je to rekao jer nas smatra plitkim potokom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ima da sanjas Benku !
Kad te Benko i Krste nalupaju Meša te nikad neće zvati u reprezentaciju.
sta ocekivati od papka iz zenice.
po naslovu kontam neki igrac sarajeva, pa taman da popljujem toliku samouvjerenost, kad ono bosanski poljak :) e svugdje li smo ti isti, boze dragi, prepotentni, oholi... zec u sumi, a razanj uvelike raspaljen
Kako bosnjo voli da laje na bosnju. Mislim da smo u tom prvaci. Nista treba i ovog dzasmina telecim butom po glavi mlatnuti.
ja ovdje samo vidim kako ti lajes na njega, on rijeci ruzne nije rekao
Robija uz Lech i Libeta! :)
tkz. calasani iz zenice
Tako je Burke!
sarkazam! :))
što 'haLjide', živ ti meni bio...'ta nisam šiptar, ćivša none :)))