Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POŠTENI kladioničari koji imaju SLIKE odigranih listića, a mozete ih i provjeriti jer ne brisu brojeve za provjeru!!!! Uđite i uvjerite se u profesionalnost ovog tima!!! Preko 30 000 kn profita u 2 i pol mjeseca, pridružite im se!!! http://betoholicari.bloger.index.hr/
jbt pa ovi će još malo početi i pred treninge da drže preskonferenciju
Tako to rade veliki klubovi.. Uh pa gdje vama malim plavim to da pričam.. U vašu salu za press može stati Amar, onaj ker njegov,i gotovo:)
Na Hadisonu trenutno vladaju minusi (-5) a poslije vikenda ocekuje se hladna fronta iz Obarske kojom bi temperature trebale pasti jos nize... JE*I MALO NJANJAJ'VO !
Seljak si..