Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pusti novinare Klix-a, sve pogadjaju bas kao da im je Fazlija urednik!
Ih ne znate vi sta znaci iznenadjenje, ja isao pet puta na olimpijadu i uspio svaki put sokirati svoje navijace
htio sam i ja napisati,ali sam preuhitren :kako moze biti sok iznenadjenje ako su aktualne svjetske prvakinje? Mozda je sok i iznenadjenje neupucenom novinaru...ja bih preporucio Google i Wikipediu barem da se malo izbjegne brukanje o Japankama. Sta je slijedece ; kOSARKA,SOKANTNO: AMERIKANCI IZNENADILI I POBIJEDILI ANGOLU ili sta ti ja znam...nebitno koga
Cuj iznenadjenje ako svjetske prvakinje pobijede nekoga xDDDDD
Cuj iznenadile. Cak u tekstu pise da su japanke osvojile zlato na zadnje dvije olimpijade. Cestitam. Trebali ste napisati da je i Phelps iznenadio.
Amerikanke ce se okititi zlatom!
Japanke su svjetske prvakinje i ovo nikako ne moze biti sok niti iznenadjenje. Japan i SAD su trenutno najbolje zenske reprezentacije. Brazil po meni zaostaje za njima.