Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan iz penala, drugi iz slobodnog udarca, treci iz kornera. Ukupno 20% golova postignuto iz ciste igre.
Bravo braco Japanci
Bacca Sliškovic nedovoljan za Kolumbiju
Kolika budala trebas biti pa glumiti golmana u sesnaestercu. Da je pustio gol o ostao u igri siguran sam da bi se Kolumbija vratila. Sami pali, sami se ubili. Nekaze Osim dzaba da u fudbalu se treba razmisljati dok trcis.
Vjerovatno nije bio crveni karton!
1994. su upucali fudbalera koji je bio razlog ispadanja Columbie. Iako jebtada bio ziv Escobar, ima eskobarcica kolko volis...
meni je japan uvjek bio na trcem mjestu
svaka utakmica penal i gol nakon kornera
Mora Slovenac na bilo koji nacin syebat raspolozenje...
Da je Pablo Escobar ziv ne bi se smijeli vratiti u Kolumbiju
11 PROTIV 10 NIJE FER DA JE BILO 11 NA 11 JAPAN NIKAD NE BI POBIJEDIO ALI MI SE NIJE SVIDIO NAČIN JEDNE TAKVE FENOMENALNE I PONOSNE NACIJE KAO ŠTO SU JAPANCI DA SU POČELI VALJDA POD UTICAJEM JUŽNO-AMERIKANACA I EVROPLJANA DA KRADU VRIJEME I VALJAJU SE BEZ VEZE OD KOLUMBIJE SAM PUNO VIŠE OČEKIVAO A JAPAN NEK SE RADUJE IPAK JE I SREĆA SASTAVNI DIO SPORTA ALI PROSJEČNA REPREZENTACIJA KOJA VIŠE BODA NEĆE OSVOJITI.
Glupost Sancheza i opravdani i penal i crveni jer se vidi namjera na usporenom snimku??!!Japanci kao kamikaze??!!Opsjedali opsjedali dok ga nisu zavalil???!!
prosjecna sudijska nadoknada 5 minuta hahaha
kad su otpustili tamnoputog halihodzica,poznatog kao gonic robova.i japanci poznati po vrednoci,poslusnosti,samounistenju do uspeha se pobunili protiv laniste vahida.i eto,pobedise kolumbiju.
da pobjedise sa igracem vise...da nije bilo Halilhodzica nebi ni vidjeli SP.
Bravo Japan.
japan dabogda sve izgubio zbog vahe