Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Japanci su samo cekali da ih \"BH strucnjak\" posavjetuje i odmah krecu u pobjede...
Velikan \"Šturma\" je u ligi prvaka u grupi sa Šturmom osvojio ubjedljivo zadnje mjesto,a najjača reprezentacija bivše juge po imenima (Savićević,Mihajlović,Boban,Prosinečki itd) je sa \"najvećim\" došla tek do četvrtfinala što je katastrofalan rezultat.Pa sa pola tih igrača(samo sa hrvatskim dijelom) kasnije je Ćiro uzeo treće mjesto u Franciji.
Sta zna ovaj Osim seljacina????????
D.ebilu osim je taj Sturm iz druge lige odveo u ligu prvaka!! Zelju do polufinala tadasnjeg UEFA kupa, a najveci uspijeh koji je Juga napravila je upravo sa Osimom! Svabo je najveci gospodin i fudbalski filozof danasnjice na nasim krajevima i sire! Usput je bio i igracina, zato se suzdrzi od d.ebilnih komentara, klinjo mali!
Kako bi Osima volio vidjeti na klupi reprezentacije BiH
Jedan je Švabo
Okada, fataj se goblena.
Reče Osim.\"Najveći\" trener kojem je najveći uspjeh u karijeri treniranje Šturma te par mjeseci reprezentacije vječnih gubitnika i luzera bivše \"Jugoslavije\" koja nikad ništa u fudbalu nije napravila.
Treham se jeftino u pakshu !
Shvabo - Bosanac Japancima
Potpuno si upravu, tacno imas osjecaj da ljudi nemaju pojma a uzmu komentarisati. Mislim da ovako glupe komentare poput Inamote pisu najobicniji balavci kojima je ovo prvo svjetsko prvenstvo sto gledaju a o samom Ivici znaju jos manje.
Kako si ti glup lik. Nisu Japanci dominantni u Stonom tenisu nego Kinezi.. Fakat.ultra glup .. Pojedinci tacno nerazmisljao o cemu pisu.. LOL LOL LOL
Ma ne može se od Vrbanjuše napraviti Chelsea, i ne postoji trener sa magičnim štapićem koji od kloceva može napraviti tim, tako da od fudbalskog Japana nema ništa.Nego Japanci moji, reket u šake i pravo na stoni tenis, tu ste glavni.