Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti :)
Pozdrav i za tebe majstore
Kolju se Željo i Saraj'vo ko je bolji, ali kad se dođe u Evropu, eh onda se koljemo ko je više nastradao. Do kad više ovako? Žalosno!
pa mogli su napisat dje je i sta radi ...
.... uglavnom fejZbuči ....
@Nerealni na Floridi. Do nedavno trenirao neki omladinski klub.
Hvala mangupee !!! 1946 👍👍
Za Želju navijam al titulu zasluženo vala Saraj'vo uze, nema šta, krivo sjedi al pravo govori, ha ja..
Golman koji je imao strašne oscilacije od utakmice do utakmice.Nekada davno Sarajevo gostovalo Partizanu,odigrali 0:0,najbolje ocjenjeni igrač utakmice i igrač tog kola je Janjuš dibio ocjenu 10.Slijedeća utakmica na Koševo gostuje Hajduk,ja otišao na utakmicu rezultat 1:4 svi golovi njegovi.
Čestitke za FK Torpedo Udbaspor!
Nedavno sam imao priliku gledati njegove parade na golu Zelje i zaista svaki njegov let na loptu ispred vratnice zaustavlja dah.Nisam sad jos nigdje kod nas vidio ni priblizno mu ravnog vratara sa onim stilom i letom.
hoce da nas ureknu hahahha
Hvala Cobo mangupe!!!
Pozdravljamo i mi tebe
Čobo majstore!
Hvala ti :)