Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'Husejinovic nije psiholoski spreman za mec' bhahahhahahhahahha prima 10milja platu a nije ni psiholoski ni fizicku spreman 😂😂😂😂
@andy.carroll08 koga je vratio treba ga ebat
@IzgorioPoGlavi dijeli sa menadzerom i upravom koji su ga ugurali preko stele tu. to su sve stetni ugovori po sarajevo ali doci ce i to na red polako.
Janjose oplodi ih :D
JE3I ZELJU MALENOG JE3I ZELJU MALENOG
@NIVEAAA JE30 TI ZELJO ZENSKU DJECU OD 7 GODINA
Huseinovic je nula od igraca nazalost ali nama je samo teret..Cala a ti si davno trebao otici kako te vise nije stid??? Moralno bi bilo u najmanju ruku da sam ponudis ostavku!!! Sarajevo mora bolje i naprijed ali bez tebe!
Samo fair play igra i neka pobjedi bolji! Nema puštanja, ali nadam se da neće biti ni sudijske pomoći Sarajevu, simuliranja Ahmetovića, padavičarstva, niti grubosti bez kartona, kao što su to radili ranijih godina Kadušić, Muharemović, Bilbija, itd. Neka Sarajevo igra korektno i srcem kao u posljednje tri utakmice, Željo ako izgubi, želim Sarajevu da osvoji titulu!
a kad se sajkača vratio horde pjevale od srece
VJEČITI REMI
Kad si trebao nisi,zato se sada poklopi !!!! I kao pravi Sarajlija koji imas u porodici sigurno i navijaca Zelje ,nebi trebao da dajes takve izjave.
igrajte za HVO MOSTAR i za Hrvatsko pucanstvo
Ne kažem da pitari treba da puste Želji jer ako Željo nije u stanju da uzme bod ili 3 onda nije ni zaslužio titulu ...ali ne treba zaboraviti da kojim slučajem ( hvala Bogu nije slučaj ) igraju lištica i svinjski bilo bi dogovora ko što su naštimali da vitez uzme neki dan u lištici ...naprijed Željo četo plava :-))))
Ove nazovi trenere iz Akademije otjerati i dovesti trenere koji ce imati dobru placu i dati garanciju da će svake godine izbaciti 3-4 vrhunska akademca i koji će raditi pod palicom glavnog trenera , čime će se izbaciti iz optija prebacivanje krivice sa jednog trenera na drugog , ako bude lošeg rezultata...
Ovoga ublehaša vratiti na mjesto referenta u Općini... Isti je forsirao i Rustemovića i Crnkića i sve ove ublehe od fudbalera kojima je on dao alibi da sarajevo nema boljih igrača... Dovesti vrhunskog stručnjaka, dovesti 3-4 odlična stranca k koji će biti nosioci igre i par odličnih domaciih igrača i obavezno forsirati 3-4 akademca svake godine.
Budi patriota nek Željo osvoji titulu nego dušmani koji zvižde himni, izvedi drugi tim voljet će te svi u gradu
Svaka cast na borbenosti i svaki pravi navijac ce pozdravit ove momke. Oni losi ce psovat, a rezultat toga je da je Sarajevo bolje igralo na strani nego na kosevu. Ja cu im aplaudirat kad izadju. Borbenost je bitna a trofeji ce doc. I drago mi je sto nije odustao ni od jednog trofeja.
Čala usro si i šefa i stanicu. Čudilo bi me da ne zijaniš i derby!
nije sramota od boljih izgubiti, ne mozete mu derbi zamjeriti
Ne morate, pustite komsijama onako ofirno pa nek crknu dusmani. Kad imate takvu politiku u klubu, onda su desavanja u širokom sasvim realna, izmanipulisali ste navijace po stoti put. Onda se cude kao sto nema navijaca na stadionu, sto je posjeta losa.. MRS za sva vremena!
kako su jadni ovi pavijani sto ovo njesra zovu "derbijem"
Husejinovića čuvaju za penala.