Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je momak branio, svaka čast. Onu odbranu Ibrahimoviću mogu napravit samo pravo dobri golmani. Vidi se da ima i refleks , da je smiren, ne ide napamet.
Momak a cojk pred kraj karijere
treba ga zovnut bolji je od begovica sto puta
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Fina gesta.
da je stavio ljiljane bilo bi za mene licno ova nametnuta zastava nije simbol bi bosne ni bosnjaka vec varta baterija
@driinajedina A jel tebe neko nesto pito? Sikter . Ova drzava se zove Bosna i Hercegovinamakar jos uvije i ne zive samo Bosnjaci u njoj. Kladim se da nemas vise od 20 godina ao od skole imas mejtef.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nebi se proslavio da je izabrao BiH.. Nije on ni navikao nase hostaplerstvo svakako..
Jakupovic je u odlicnoj formi...za BiH reprezentaciju trebaju nastupatii najbolji...koji je razlog (mladost, savez BiH...ostalo) sto se u to vrijeme odlucio za Svicarsku je sad nebitno.
Momak je vagao godinama između Švice i BiH, dok je igrao za Grass i Thun. I na kraju odluči za Švicu. Međutim, pad forme i Otto ga je izignorisao. On kao takav ode u Rusiju, te sa pozicije trećeg ili četvrtog golmana Hulla, progura se među stative. U međuvremenu se pokajao što je izabrao Švicu, ali jbg, bilo je kasno. Sada mu ostaje samo da nosi bh zastavu na rukavicama.
Kozarac u 💚💚
bolji su hasagic i guso
moj ti uš'o
Ma vidi ti njega sto bi on sada u BH reprezentaciju... A kad smo ga zvali, onda je htjeo igrat za Svajcarsku... E pa sad igraj za Svajcarsku... Mislis se prodat sada sa rukavicama... Nece moci...
mislim ,ali nisam siguran. da bazdarevic radi sa usb stickovima. jedino safet je sa vhs kasetama pripremo taktiku.
bolji od begovica trenutno
Kozarcanin naš...👌👌👍
Drago mi je. Ali si usro motku kad nasu repku nisi izabro.
Pa pozovi ga Mehmede dragi... Covjek cuda cini na golu!!
Jel' se Begovic sjeca kako je braniti?
ETNOCID NAD BOSNJACIMA obavezno pogledajte: ► Palestinizacija Bošnjaka! Arapi i Turci koloniziraju BiH http://adf.ly/1ivbyz ► Halal prostitucija pokriveni Bosnjakinja i Arapskih 'turista' u BiH http://adf.ly/1ivc8H
zapanjujuce koliko vremena ljudi imaju da se bave glupostima
http://refugia.e-sim.org/lan.10758/
vizionar pape i uprava NS BiH, pronicljivo su zaključilui da on ne zadovoljava kriterije, baš kao u slučaju ibrahimovića, gdje vidimo da je navedeni završio karijeru u tamo nekom mančesteru
grijesis on nije prihvatio poziv
@moke81 govorim o jednoj pojavi koja se vuče od nastanka NS BIH, ona se odražavala u gravitiranju beskrupuloznih mediokriteta, koja je nagrizala samu instituciju ideje sporta, sama pojava je dobila u konačnici i ime, takozvani "papizam"