Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod ajaksa je jos jedan igrac porijeklom iz bih ali valjda ga sramota spomenuti jer je hrvat a dosao je jos jedan iz bih..igro u dinamu iz zagreba...sutalo i medic...
Jakirović trenersku karijeru počeo 2011. kao trener juniora, zatim vodio sesvete, pa goricu pa maribor, sve onako neprimjetno, onda uzima Zrinjski 2020. i može se reći tu počinje trenerska karijera.Nakon dvije godine prelazi u Rijeku, a onda može se reći Veliki Dinamo. Ovo govori, da ne moraš imati nekog iskustva, tako da DAJTE NAM BA BARBAREZA U REPKU!
Bravo Jakire i puno sreće u izgradnji novog Dinama koji je ostao bez Livakovića, Šutala, Ivanušeca, a možda ode i Petković. Dinamo je ostao bez stožernih igrača, ali je dobio trenera koji itekako zna odgojiti, motivirati, podići i taktički na svoje mjesto postaviti mlade igrače koji će za njega na terenu ginuti.
Ma sila ovaj Dinamo, Biscan ga upropastio skoro.. sa Jakirom bi pregazili AEK lagano
ja ne znam zasto ovaj covjek nije bio kandidat za selektora BiH ne bi me cudilo da naslijedi dalica zivi bi pa vidjeli a nase ublehe neka biraju neke kodre,i bugare
zato sto koji god trener dode na poziciju selektora bude samo jos jedan pijun u nizu i ne pita se nizasta
Preporodit ce ih Sergej 🏅
plavi plavi 🩵
Strasan je nas Jakir