Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet pumpanje loše atmsfere pred utakmicu, od fudbala vjerovatno ništa
Nije Slavko ništa slagao, Sloboda jeste mali klub, svidjelo se to vama ili ne! Nije Slavko kriv što u stogodišnjoj istoriji nije uspjela pehara podići i što se za nju lulo tek početkom sedamdesetih kada su prvi put ušli u prvu saveznu ligu. Do tada ni njeni navijači nisu znali da taj klub postoji a ti Vlado to pričaj po Tuzli, tamo imaju sluha za obmane. Prošlu tekmu u situaciji gdje im se tim bori za mjesto pod suncem tj. za Evropu na stadionu 100 ljudi. Treba li još pričati?
kretenu jadan si kad si spao da vodis slobodu
sudije nece smjeti faula svirati Zelji...sve je proriv Zelje haj ovi iz Mostara i ne cudi me al tuzlaci vise mrze sarajlije nego cetnike i ustase i ovo je vise od utakmice same..ako se Zeljo digne i pobijedi to ce biti senzacija
Ako izuzmemo periode ratova, narod u BiH nikad gore nije živio nego kad je dobio Sarajevo kao glavni grad.. Sarajevo i politika koju proizvodi je rak koji ne dozvoljava napredak u bilo kojem pogledu.
@morski_pas a o kojim ti periodima znas sa svojih 17 godina ? Koji je to drugi grad bio glavni , al drzave bih, jer vidim pamtis sve od bobovca pa nadalje. Prigradski papak kad se docepa interneta..
samo gazi selju
hahha ovaj vlado uvijek samo jak na izjavama, a kao trener cirkus
Jado Vlagodić