Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rade Krunić (FK Donji Srem Pećinci) hahaha majko draga i mila nemam nista za dodati.A nema mjesta za recimo Besica ili ove momke sto igraju u BiH ligi.Po ovome izboru se vidi da tu nema nafake jel se to bira po izboru ja tebi ti meni.De mog malog poguraj i ostali folovi.Znaci Vlado tu pocinjes i zavrsavas svoju reprezentativnu karijeru.
E kad vidim nekakvog Spikica, Jakupovica i Krunica na spisku - sav se najezim i hoce nesto da mi bude. Klasicna menadzerska agencija. I on misli te balvane suprotstaviti Iscu i kompaniji. Boze budale. Cudo onog Maletica nije pozvao bez obzira sto ima kartone. Mali je pretplacen na pozive bio i dok se nije ozbiljnije bavio fudbalom, a pogotovo kako je poceo igrati za najgori tim druge holandske lige.
Nema ovaj Vlado veze sa fudbalom...brza smjena da nam ova djeca ne propadaju!
daj ba mora postojati bolji napadac od bekica i mesanovica da se pozove , jagodicu poceo si srat ko foka pizdo jedna , zapravo vec i postoje atajic,maletic i hrgota kojem izgleda i ne planira nikad slati poziv
Kakav bolan Maletic ??? Nije mogao minute odigrati u 3. Bundesligi za treci tim Stugarta. Sada igra za najgoru ekipu druge holandske lige. Atajic je za sve njih DOKTOR - ali ima loseg menadzera izgleda. Tacnije skrtog menadzera.
I da, Bekic je najbolji strijelac PL BIH. Jedan od rijetkih poziva po zasluzi. Jos da momka stavi da igra, kamo puste srece... grije mu klupu, a igra Mesanovic koji nije postigao ni polovinu Bekicevih golova.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
kmeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeee "NIKOG IZ ZELJE" kmeeeeee.....Zeljo treba da bude dom svih mladih reprezentativaca!!!!!!!!!!!! Pokusali su iz Zelje da proguraju Svraku kroz reprezentaciju, pa ga sad nigdje nema...eto vam igraca...Sad ce svi portali pocet da malo kukaju kako nema zeljine sjece u repki, valja malo dignut rejting, da se prodaju pa da se moze reci da je zeljo dom najvecih i transfera...bla bla...
ne volim zelju ali realno bolje da je dobio poziv onaj hodzic nego bekic
Bekic je najbolji strijelac PL BIH, i jedan od rijetkih zasluzenih poziva. Jos kad bi mu dao koju minutu na terenu...
gdje je Atajic??
nikog iz želje svaka čast pokaži pravo lice da mrzis želju