Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li jos nesto o jagodicu, jagodic reko ovo, reko ono, prno jagodic itd...
ukupna zarada: 11.670 kn, srednji tečaj: 2,34, prolaznost listića: 30/45 ~ 67%, srednji ulog: 510 kn. U tri tjedna novog ciklusa trenutna zarada iznosi 4040 kn (12 listića). Nudimo naše znanje i iskustvo, listiće s koeficijentima 2 do 3, s kvalitetnim objašnjenjima (analizama) koje sami pišemo. Nekad igramo i veće koeficijente, a za dokaz prikazujemo skenirane listiće i analize na blog te statistiku ažuriramo nakon svakog listića. Svratite na naš blog www.bevadur.bloger.hr SVRATITE, SJAJAN NIZ JE U TIJEKU!
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Kraljevina Bosna je jedna od najmlađih kraljevina na Renesansnim Kraljevstvima. Naša Kraljevina trenutno ima nešto više od 300 stanovnika i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igrača. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlučujete kojim će putem ići vaš lik. Moguće profesije su krojač, mesar, kovač, mlinar, pekar, stolar. Također možete biti gradonačelnik, svećenik, general, ban, čak i kralj. Možete ići drugim putem i biti lutalica, pljačkas ili samo obični građanin koji voli doći u krčmu i opustiti se uz pivo. Možete se oženiti/udati i osnovati svoju porodicu. Pridružite nam se i zabavite. Možda vam se igra na početku učini teška, ali već na početku ćete dobiti poruku od ličnog mentora koji će vam pomoći da shvatite igru.