Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas Avdija je isto bez kluba moze Portu biti dobro pojačanje...
strasan napadac....
Dobra politika kluba, malo para al nikad ne fulaju s igračima i ovog će za par godina utopiti za brdo para kao i costu, falkaa, forlana, toresa, aguera itd..
Kažem u globalu, omakne se nekad a i mandzo je prgav nigdje se nije dugo zadržao, al vidjet ćemo za 2-3 sezone za koliko će otići martinez 😉
Njemu cijena samo moze manja biti za 2-3 godine...jer u 31.godini sumnjam da ce biti u top formi. 35miliona nije malo s obzirom da ima 28 god. i dolazi iz slabije lige.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)