Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato i propada sve vise i vise, a nekada je vazio za najtalentovanijeg igraca engleske. jack-ass wilshere!
NOVINARI KLIX-A UHVAĆENI KAKO KOPIRAJU LINK S NEKOG PORTALA- Jebli vi mat*er vi nama prosipate ove priče šta čovjek pije šta jede de nam malo plasirajte domaćih vjesti ZAŠTO NAM JE EKONOMIJA SLABA,ZAŠTO SMO ZADNJI U SVIJETU PO SVIM POKAZATELJIMA PA ČAK I PO TRANSPARENTNOSTI. Daj malo toga a ne ovog šta čovjek pije ili ono neće niko da kupi zlatanovu kuću.
a sto pusi viĐat će ga baboooo
unistices sam sebe jadan :(
Puši, pije, jebe...car!
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/45152000/jpg/_45152256_maradona_georgia416.jpg
Ih sta bi tek fotografi uhvatili da prate ove nase fudbalere. Ali to bi bilo samo za 18+.
e jadan on, prijatelji mu sipaju alkohol, kako mi ovo izgleda, prvo se povuklo bijelo, pa se malo i koji dim cigare povuce da bude bash godra.
a i prijatelji su mu pravi.... svaki pravi prijatelj bi ovo napravio i jos uz sve to napravio par fini fotki, pa iste prodao nekom drugorazrednom listu.... da bi na rakju zavrsilo ovdje je i ja sam komentare pisem.. kako sam jadan....
Hajde sto pusi, hajde sto pije, al' dje bas za ramazan. Moj Jack...