Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidić kapiten, jedan je Vidić kapiten, Vidić kapiten, jedan je Vidić kapiten.
Ovaj covjek je 99,9% uvijek u pravu. Postovali ga ili ne,mora se priznati da je LEGENDA!!!
Sta ti pricas cobane, kada pojma nemas o United-u. Otisli su i mnogo bolji i kvalitetniji fudbaleri od Rooney-a pa je United ostao gdje mu je mjesto u vrhu Engleske premier lige a i evrope: Ferguson je jedan i ovaj clanak je za 10. Svaka recenica je savrsena i naravno tacna!! GGMU
šta ti imaš protiv čelika jel ?
Ajde ba dedo sad si naso prosipat pricu o autoritetu, a kad si plako onu noc kad je reko da hoce da ide bilo ti je jasno da ste bez njega na nivou prosjecne engleske ekipe poput Wigana, WBA i sl. Da se fanovi ovih klubova ne uvrijede :)
FERGUSON = MANCHESTER U.
institucija
nema zaje.bancije
Tako to rade majstori!!!