Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao jao, a kada je pobjedjivao onda su ga dizali u zvijezde.... skidam kapu majstoru koji je uspio koliko toliko podici atmosferu u drzavi na neki pozitivni nivo.....i jos nesto.......Ciro bi ZGAZIO albance u albaniji....
ĆIRO MAJSTOREEEE !!!!!
ciro ti si govno koje smrdi na 20 metara
Mire Ćirinho
stari serator
\"Ma svaka čast Koševu, ali u Zenici je paklena atmosfera. Ma, kakav veći konfor, kakva zarada! Samo pobjede donose zaradu. Samo Bilino polje. Zenica ima dušu.\" Pa ga ne voli.....
nisi trebao ici samo zbog nekih budala!!! al mislim da ce nas Pape odvesti na Euro 2012 Volim te Bosnooo!!
svak zasluzuje novu sansu, pa tako i on....u to vrijeme se svasta pricalo sa sve strane, pa opet se pobratise mnogi....
ljubi ga brat !!!
Meni je ciro mnogo zgodan :)
Tražite članak iz Sl. Bosne objavljen \'98 ili \'99 (neznam tačno kada) kada je Ćiro Blažević na prvoj kvalifikacionoj utakmici naše repke 98 god. u Bologni govorio da će se napiti Bosnaske krvi, kako smo mi bjednici itd... između ostalog u istom članku o tome svjedoči Meša Baždarević... A da nepricam kako je odveo dosta igraca sto bi inace za BiH igrali u Hrvatskoj. Ali kao i uvijek, Sarajlijama dusa lizanje sa hrvatima,.
On bi prodao meterine guzice za svoj licni interes . Kad bi sutra trenirao srbiju on bi rekao da su i srbi najbolji narod i najljepsa drzava . To je tako kad je covjek fukara a obraz ravan djonu !
Hahah, koji KRALJ!
Ciro je napravio takvu atmosferu u BiH da se samo pricalo o repki . Zivilo se za utakmice reprezentacije , nekako je raja bila pozitivna , ma bas je bila atmosfera velicanstvena . Volili ga il ne , Ciro je ak nista vratio neku nadu obicnim ljudima , mislim da onda nije niko ni prico o lopovima na vlasti .
Koji lik! Eno i kineze sad levati hahahahah. Na kraju ce ga strijeljat na stadionu kakvom. :D
pun je sebe ko g.ovno vitamina
nije ovaj normalan