Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno nisu bili ovako dobri parovi
Odličan žrijeb za Atleti 👍💪, a Topnici ovaj put izbacuju Bayern 💪💪💪.
Dosta je i bayerna
Arsenal, Atletico, City, Barca
Sve fulio...
Barca - Real finale 🤓
Barca uzima
Barcelona Dark Horse. PSG je leš od tima. Onda Smrdletico ili ove Žute usidjelice.
BOrusija uzima laganini
Svaka utakmica će biti uživancija za gledanje. Između Sitija i Reala ko prođe taj i osvaja,blagu prednost dajem Sitiju . Arsenal sigurno može proći poljuljani Bayern. Barca ima sanse protiv PSG,bitno je da dobro zatvore Mbappea i bit ce to dobro. Borussia je preslaba u odbrani što Atletiko uvijek iskoristi,tako da Atletico lagano prolazi.
Predaj papire stručnjak
Joj struke u komentarima, prolazi ovaj, prolazi onaj.. A kad se fuli ijedan par, svi će hladno šmugnuti.
Sta ce arsenal uraditi bayernu to nije humano
Kao i do sad sto je radio...
sta ce im uradit jedva porto dobili
Arsenal i Atletico sigurni polufinalisti !!! Arsenal će se poigratit sa bayernom , Atletico na mišiće . Real - City ko prođe osvaja !!! PSG kakav god da je lagan put do finala .
Sigurni 😂 pa izbacit ce Dortmund i Bayern i jedne i druge
Cuj Arsenal ce se poigrati sa Bayernom, a Arsenal redovna kanta za nabijanje Bayernu😂
Psg ima najlakši put do finala, to je sad više nego evidentno, nakon izvlačenja ovih parova .Idu na nikad lošiju i goru Barsu ,pa zatim Atletiko Madrid , koji ih može namučiti ,ali opet ,ako ne dođu do finala veliki neuspjeh.Man City - PSG, najvjerovatnije finale ,sukob arapskih država UAE i Katara za prevlast.S tim da će City imati teži posao sa Bajernom i Realom. Arsenal koji uz svu onu patnju jedva dobi Porto nakon penala ,kome oni mogu biti favoriti za osvajanje LP.
O čemu ti !!! Vidiš koliko ne znaš , recimo i real je jedva prošao laipzig pa šta . A recimo Bayern je prosao jadnog Lazia i kao to je mjerilo da će proći arsenal . Ne lupaj arsenal će da zgazi Bayerna bez obzira prosao ovako ili onako porta ...ne budali živ bio
A jesu ih sastavili svaka im čast,u drugoj grupi ostaće samo dugmiçi
Real City treća godina za redom ?
Otkako su uveli ovaj sistem da se odmah formira kostur do finala uvijek na jednoj strani budu 4 najjača tima a na drugoj timovi koji ne bi imali šanse doci do finala.Tako je prosle godine inter ni kriv ni dužan završio u finalu.Hvala Bogu pa se od slddece godine i novog formata 2 najbolja tima u grupi neće moći sresti sve do finala
Nisam kladioničar, zna li neko može li se kladiti prije početka oba susreta na to ko će proći dalje? Malo sam se ohladio od gledanja utakmica, pa ako bih se kladio bilo bi zanimljivije pratiti 🙂
Možeš
idemo Atletiko do titule Aupa Atleti Vamos Cholo 🔴⚪️
Mogu razumiti da neko navija za A.Madrid jer je tamo rodjen, ali brate pored toliko normalnih klubova gdje ove krvoloke nadje da za njih navijas. Reci sta ti se svidja kod njih.
Nur Echte Liebe! ⚫🟡⚫🟡⚫🟡⚽️
PRIKAŽI ODGOVORE (1)