Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da će Švicarska - Srbija biti meč sa najviše zastava države koja nije na prvenstvu
Selektor Srbije izjavi idemo u Portugal da pobijedimo i plasiramo se na svijetsko prvenstvo dok mi u startu čim se izvuku grupe proglasimo pobjednika grupe i poselamimo se sa prvim mjestom . Zato nikad ništa nećemo napraviti zbog svog gubitničkog mentaliteta , a zbog toga nismo ništa napravili ni kad smo imali mnogo bolje i kvalitetnije igrače , a pogotovo sad nećemo ništa. Slušam Safeta neki dan i sve ti je jasno , lik uvijek ubija moral i volju svojim izjavama.
Za par godina ce Kosovo i Sandžak igrat u istoj skupibi za kvalifikacije
I komsije a i susjedi prolaze dalje insAllah
Baš me zanima s kim će Hrvatska igrati u finalu
Srbija nema srece, spojise ih kuglice sa Svicarskom haha
Portugal je dobio divnu grupu. Vjerujem da će lako proći, ili se varam. Meni kako sam pročitala, niko nije wow u grupi 😂
Hrvatska nece proci, Kanada ima vrhunsku ekipu
Kanada ce biti veliko iznenadjenje zivi bili pa videli.
Hrvatska moze lagano na 0 ostati kao I Srbija grupe su prejake , Maroko ce da prodze
Opet Švica 😁
orlovi će kući ranije
Al fakat kako stele ove grupe… da li zbog gledanostinili zbog cega vec, ne znam…
Navijam za Kamerun.Hoce li i Srbija igrati pod ingerencijom Azijske nogometne konfederacije (AFC) umjesto dosadašnje Unije evropskih nogometnih federacija (UEFA)?
slusaj ti H.H ......sve od do ,razumijes ..ovdje dopustas da se vrijedjaju Bosnjaci ,cak stovise da se omalovazavaju Bosnjacke zrtve ,i osporava genocid (sto je inace kaznjivo djelo ako se ne varam) a kad se spomene nesto srpsko -brises komentare .Ovdje ima materijala za drzavne sluzbe pripazi malo ciji si i kakav portal..
Kolut naprijed, kolut nazad
Biće dobrih utakmica ..samo da krene