Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek nas perfektno opisa. Svaka cast. Sretno Islandu, kako god veceras da odigraju, uvijek cu pamtiti njihovu borbenost i pobjednicko navijanje poslije tekme. Definitivno su najljepsa prica ovog eura. A posebno mi je drago sto su englescice poslali u svoju dragu kraljevinu.
Pa da sve u životu je u mentalitetu, načinu razmišljanja, i odnosu prema sebi i drugim ljudima. Zato je meni smješno što ovde ljudi okrivljuju političare za sve probleme a ne shvataju da je problem u stvari u njima i njihovom mentalitetu.
tanki su oni do sp ih nema ni na mapi.
Mi da imamo samo 50 posto toga što oni imaju u glavi bili bismo svjetski prvaci....interesantna teza izudine :).
Ako kod njih nema ima kod nas i to kolko hoćeš
mi smo guma mentalitet. moreš nas j.e.b.a.t kako hoćeš, gaziti, bacati o zid, i opet sve po istome. jedino što nam je karakteristika jes kad nas počnu baš previše rastezati da se naglo vratimo u prvobitno stanje pa i odalamimo nekog usput.
Nas jarene jebe politika, mozemo biti bolji od Islanda ima talenata strucne ljude.
Dobro Izudine ali kad se svjedoči na sudu , zakletva je "govoriti istinu i ništa ne prešutjeti".To ništa ne prešutjeti je ključna definicija jer sudija odma zna na grubo da li lažeš ali detalji su muke Isusove.Kad bih ja tebe pitao , jel istina da je islandska ekonomija totalno ovisna od danske i EU te jel istina da je EU spasila njihovu ekonomiju nakon totalnog kolapsa , te jel istina da je Island igrao konstantan bunker sa jedanaest igrača i jel istina da je ciljao na tri nerješene u grupnoj fazi , šta bi ti meni odgovorio , Izudine?
Da je nama malo tog mentaliteta
pravi viking
Islanđani su gospoda :)
al' nemaju oni naseg djeku, to je njihov problem.
lekcija za mnoge
Nisu oni kqo naše. Čim su se dohvatili para odma izigravaju manekene.Sreća je čudo kada pameti nemaš.
Momci su organizovani, bore se, trče i daju 1000% sebe i naravno da će uspjeti. Ja bi volio da u finalu igraju Wales - Island jer su ovim velikim nogometnim silama pokazali kako kolektiv pobjeđuje individualizam.
i naravno, muda, srce, hrabrost i malo sreće kao šlag na kraju torte.