Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijesni ste. Jedino Brazil zeli da se to desi - a FIFA bi prije sebi u koljeno pucala nego sa svjetske smotrw izbacila najboljeg igraca danasnjice. Ovaj put na pogresno drvo lajete.
Sta bi bilo da ih ima 50 miliona? Koja je to ljudska gamad . Porobi te, oppjacka, otke imovinu, maltretira, zatire a onda to naprave tako da se njih treba sazaljevati jer ih Palestinci gadjaju kamenjem
cuj religijsku diskriminaciju?? hajd da su rekli da je politicki motivisana odluka da se anulira utakmica vjerovo bi im.. al ovako se ljudi mogu samo sprdat s njima..
Ja debila jbt
Auuuu, ovo je nepravda, opet sve protiv nas Srba, opet Bošnjaci dobiše repku koju će bodriti do finala a mi Srbi ispadamo u prvom kolu.
Messi gospodin
Ono što još nisu uspjeli okupirati i prisvojiti jest FIFA , tu mislim na zločinačku USA a kad se Pindosi spomenu tu idu automatski i krvoločni židovi , USA je uspjela ucjenama i pritiscima da smijeni Sepp Blattera ali nisu stavili FIFU pod svoju kontrollu , iako i dalje svim silama nastoje , kao napr. Kupovinom glasova delegata FIFE . Ono što pindosima momentalno mučninu i povraćanje prouzročuje jeste MUNDIJAL U RUSIJI !!!
Imao sam prilike raditi sa Izraelcima. Krpelji su na svakoj bitnijoj poziciji u svijetu iako mi mislimo da ih nema svugdje. Ne bi me cudilo da Argentinski savez plati odstetu Izraelu.. Prodali bi mater za kilu zlata..
oni jesu na najvaznijim pozicijama, sve sto se desava desava se sto oni to zele, igrajuci zrtvu, vjecitu... oni drze sve vece firme, korporacije, biznis oko dijamanata njima pripada... jer su ipak najugrozeniji na ovome svijetu!
e sad navijam za Argentinu na Svjetskom da pobjede
Najbolji protuotrov protiv židovske arogancije , aparthejda, ksenofobije i nekakve uzvišenosti u odnosu na sve nežidove je APSOLUTNA IGNORANCIJA kako na međudržavnom tako i sportskom , kulturnom ali i ličnom polju .. Tek tada bi židovi vidjeli kiliko im vrijede njihovi trilioni bez pokrića !!!
Ne mozes ih ignorirati druze. Njih ima previse na bitnim pozicijama. New York state ima 11 miliona stanovnika. Zidova u New Yorku 1 milion..
@sportpro. JARO GDJE JE VOLJA TU JE I PUT , SVE SE MOŽE KAD SE HOĆE !!!
Rezervna varijanta nove domovine za židove osim Palestine prije samog nastanka Izraela se spominjala Argentina.Možda nije ni to slučajnost pa Argentinci imaju toliko razumjevanja za Palestince jer su pretrpjeli nešto što se moglo veoma lako desiti i Argentincima u Argentini.Uostalom znaju i Argentinci kako je kad ti neko okupira dio zemlje jer je V. Britanija okupirala Folklandska/Malvinska ostrva koja po svim parametrima pripadaju Argentini, i bio je zato rat između njih.
ovi samo kmece kao mala djeca
Ovi Izraelci su poput nasih srba.Sve im smeta ono sto nije po njihovim notama a ujedno bise sve pod svoju komandu da stave i okupiraju i da se samo oni za sve pitaju.
Kud baš jedno njih g. Hitler u logore da potrpa.
Neće ovo sigurno židovi Argentini zaboraviti i ako je to sve sport, gledaće da im kako mogu napakoste i da im se osvete jer su oni takvi.Nisu samo židovi u Izraelu već ih ima širom svijeta i prilično su složni, da nisu takvi pitanje je koliko bi uspjeli uraditi onog što su uradili u Palestini i bi li opstali na tom prostoru.Da su arapi složni kao oni sigurno je da se za židove u Palestini ne bi ni znalo jer ih ne bi bilo toliko.Argentincima svaka čast jer su časno postupili.
SVAKA ČAST GAUČOSIMA , TO JE STAV , TO JE PRINCIP !! A NE KO NSBiH , KADA ZUKANOVIĆ NE DOBIJA USRANE VIZE OD ZLOČINAČKE USA IPAK ŠALJE REPREZENTACIJU U SAD NA PRIPREME !!! AFERIM ARGENTINO ..
Trpa Argentina do bola