Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedno je politika a drugo sport.... jadna ja
sta lova radi,,, da mi ulozimo 150 miliona u igrace mozda bi bili prvi
Ne stigne se na red ni isplata plata a kamo li transferi igrača.Dok svi na kradu ostane za kafice ;) To je velika razlika isto kao Barca puna para i uspijeva ali ulaže jako i uspijevaju naravno.Svi zadovoljni igrači,trener poss navijači.Jer imaju ponuditi ne samo oni ali dajem pr.dobru igru a kod nas samo nezadovoljne face i svađe.A navijači Bog nam pomogao ako ne popijemo kaznu.Tako da jeste u parama ali da ulažeš,a ne kao u divnoj BiH kradeš!
Nakon tekme, bice gol razlika iz svih utakmica 6-10 za nas.
a za ovu priliku poveli su i specijalce.....da čuvaju rezultat
vidjet ćeš kad niknu izraelske kuce na stadionu u zenici....
kako hocete al bice zajebano. i njima treba zapece i oni ali nadam se pobjedi valjda ce i sudije malo poptegnuti na nas..
hahhahahahh.
Igrači su nam u očajnoj formi......Ali, naprijed Zmajevi!!!!!!
mene strah sada, a mogu mislit kada se oni ukoče na terenu....